Nieuw project

De kast is inmiddels helemaal ingericht en nee, hij is nog niet helemaal vol! In het rechter gedeelte heb ik nog wat open vakken, maar die zullen na verloop van tijd wel gevuld raken.P1030444

Nu alles zo overzichtelijk opgeruimd is krijg ik weer zin om aan iets nieuws te beginnen, ik weet wel dat het beter is om eerst de oude projecten af te maken maar ja, iets nieuws beginnen is zoveel leuker… Gelukkig heb ik een aanvraag voor een quiltje gekregen, dus dat komt goed uit. Het moet een soort miniversie van mijn vuurtorenquilt worden, dit is het begin.P1030452

Ook heb ik weer een flink aantal meters witte stof gekocht zodat ik zodra het mooi weer wordt weer kan gaan verven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s