Fitbit flex

Van de kinderen kreeg ik een leuk kado voor mijn verjaardag: een Fitbit flex. Met dit handige armbandje kan je gedurende de hele dag je stappen bijhouden en dit aflezen op je smartphone of tablet. Ook kan je hem ’s nachts omhouden en dan meet hij hoelang je slaapt en wanneer je wakker bent. Je kan een doel instellen, b.v. 10.000 stappen per dag en dit stimuleert toch wel om dit doel ook werkelijk te halen. Zodra je bij de 10.000 bent voel je het armbandje trillen. Gisteren liep ik toen ergens in de polder en ’s avonds stond de teller op 13.324, een mooi begin! P1030275 (Gewijzigd)

 

Een gedachte over “Fitbit flex

  1. Pingback: Aat en Janny zetten het op een lopen | De Sleurzusters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s