Weer beter

Gelukkig, ik ben weer beter, tenminste bijna, nog een beetje slap en veel hoesten. Ik heb vanmorgen weer gewerkt en dat viel nog niet mee, er lag een enorme stapel op me te wachten, dus duurt het nog wel even voor ik helemaal bij ben. Maar wel fijn, ik werd het nietsdoen een beetje zat, ook al had ik geen fut. Ook de naaimachine lonkt weer, nu nog iets leuks verzinnen om te gaan maken…Stapel

Ik had nog een cursus van Craftsy.com op mijn Ipad staan, die heb ik afgekeken en verder veel weblogs en websites bezocht. Ik heb al wel een kaart gemaakt, die zal ik morgen plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s