Sun printing

Omdat het al een paar dagen behoorlijk warm en zonnig is besloot ik me nog eens te wagen aan sun printing. Ik heb eerst een paar felgekleurde prints met zwarte verf bestreken en hier allerlei voorwerpen op gelegd.P1010706

En dit is het resultaat:P1010710

 

 

 

P1010720

 

Vervolgens heb ik wat witte lappen ingesmeerd met diverse kleuren verf en hier weer allerlei voorwerpen opgelegd, o.a. kant en vitrage.

P1010707 (Gewijzigd)Omdat ik geen speciale verf voor sun printing heb gebruikt is het contrast niet zo erg groot, maar ik vind het toch wel leuk geworden, best toepasbaar. Met bubbeltjesplastic:P1010711

Met kant:P1010714

Met enkele takjes rozemarijn, bij gebrek aan getande bladeren:P1010712 (Gewijzigd)

En tenslotte deze:P1010713 (Gewijzigd)

 

 

 

De lapjes waren in een mum van tijd droog bij deze hitte, ben ik even blij dat het vorige week niet zo warm was!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s