Pounding

Pas geleden had ik een beetje acrylverf over en ik had net een artikeltje gelezen op het blog And Then We Set It On Fire over pounding, je stampt als het ware de verf in het lapje. Dat wilde ik ook wel eens proberen, ik heb een vrij donker lapje genomen wat ik eerder geverfd had en ik had een restje witte verf en zilververf. Op het weblog staat in 3 delen precies uitgelegd hoe je het doet, het eerste artikel is van 28 april, het tweede van 29 april en het derde van 30 april. Ik heb het zakje met het lapje erin wel meer dan een week laten staan voordat het droog was, vandaag was het zover en heb ik het gestreken en dit is het resultaat:P1010350 (Gewijzigd)

Een saai effen lapje omgetoverd tot een lapje met glinstertjes, voortaan geen restjes verf meer weggooien! Deze foto is wel wat te licht maar je ziet hier wel beter het glinsteren van de zilververf: P1010345

Een gedachte over “Pounding

  1. Pingback: Janny’s hobbylog | Stampen met verf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s