Tentoonstelling miniatuurquilts

Gisteren een gezellig dagje uit geweest met enkele leden van onze quiltclub naar Tilburg. Eerst hebben we de tentoonstelling van miniatuurquilts bezocht in de Synagoge waar ongeveer 36 quiltjes hingen van onze groep, dit is er een klein deel van:SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Een overzicht van de tentoonstelling die nog t/m morgen duurt:SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Na een kopje koffie of thee met heerlijke zelfgebakken kruidkoek zijn we naar het Textielmuseum gelopen. Hier was heel veel te zien, o.a. werd gedemonstreerd hoe de bekende AaBee dekens werden gemaakt.SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Grote machines die ontzettend veel lawaai kunnen maken! Het textiellab was ook leuk om te bezoeken, evenals de museumshop. Omdat het zo druk was duurde de lunch erg lang en hadden we niet zo veel tijd meer over, wel hebben we de tentoonstelling van Body Jewels bezocht, erg interessant, van ragfijne sieraden tot enorme draagbare objecten, soms een beetje luguber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s