WS 78 Ede

Aat wilde zaterdag de Ginkelse heidetocht van 40 km bij Ede gaan lopen, maar dat vond ik iets te ver rijden, je bent dan echt de hele dag van huis. Gelukkig wilde Lennert wel mee, zodat Aat om kwart voor 7 richting Utrecht vertrok om Lennert op te halen en daarna reden ze naar Ede. Het weer was prima en ze vonden het een prachtige tocht.SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

’s Avonds om half 7 was hij weer thuis.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Zondag was het ook nog lekker weer, we hadden vrienden op bezoek en zijn heerlijk wezen lunchen bij Paal 10 in Ouddorp. Daarna nog een stukje gelopen bij de Kwade Hoek en een rondje door de haven van Stellendam gereden.SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s