Rondje Halderberge Linksom

Vandaag weer eens naar Oudenbosch gereden voor een rondje Halderberge van 26 km. Wat een heerlijk weer, ik had het al snel te warm met mijn vest plus jas aan, de jas kon dus op een gegeven moment uit. Er waren zelfs mensen die in korte broek liepen, maar dat leek me bij de start toch nog wat te fris. Bij de rusten zaten we heerlijk buiten in het zonnetje, de tweede keer zelfs in ons t-shirt. Het was een leuke afwisselende tocht waarbij we regelmatig door het bos liepen. Bij een boerderij kwamen net de koeien de wei in, blijkbaar voor het eerst, te zien aan hun sprongen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s