Tentoonstelling Alkmaar

Vandaag ben ik naar de tentoonstelling van het Quiltersgilde in Alkmaar geweest, lekker makkelijk met de bus uit Zeeland die ook Oude Tonge aandeed. Gezellig kletsen en voor je het weet sta je in Alkmaar, veel handiger dan zelf met de auto. Het was weer een heel gevarieerde tentoonstelling waar veel te zien was. Ook de quilts in de etalage’s rondom de kerk waren leuk, de etalage’s waren echt aangepast aan de quilts die er hingen. Ik heb wel veel foto’s gemaakt maar omdat niet iedereen het fijn vindt als zijn quilt op internet komt hier alleen wat details.

 

Een gedachte over “Tentoonstelling Alkmaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s