Familiedag

Afgelopen zaterdag hadden we een neven- en nichtendag in Overschie op “het Leeuwenhof”, de boerderij waar de moeder van Aat is opgegroeid en waar Aat ook vaak gelogeerd heeft toen zijn oom er woonde. Het was een gezellige dag met allerlei activiteiten en gelukkig was het weer ons goed gezind. 

Omdat het een soort jubileumdag was waren er ook familieleden uit Nieuw-Zeeland en Argentinië bij met kinderen en kleinkinderen, in totaal waren we wel met meer dan 100 personen.

Je kon je van tevoren opgeven voor de activiteiten, zoals paardrijden, golfen, kerk- en museumbezoek of wandelen rond de Ackerdijkse plassen onder leiding van een gids van Natuurmonumenten. Aat had voor de wandeling gekozen en heeft nog wat foto’s gemaakt.

Zelf ben ik met het groepje naar de kerk en het museum gewandeld wat ook erg leuk was. Bij het museum liggen prachtige tuinen en ook het museum zelf was erg leuk, nicht Janneke is één van de vrijwilligers en wist er veel over te vertellen.

De verzorging was de hele dag prima in orde met lekkere taart bij de koffie, broodjes en krentenbollen bij de lunch en ’s avonds een heerlijke maaltijd met o.a. lasagne, sla en gebakken aardappels. Nog een ijsje toe en koffie of thee met een bonbon.

Door de hele tuin waren zitjes en we genoten van live muziek, de hele dag was een fotograaf aanwezig en natuurlijk moest er ook een groepsfoto gemaakt worden. Neef Cees heeft een boek geschreven over “het Leeuwenhof” en dat werd aan het eind van de middag gepresenteerd.

Het was leuk om weer eens bij te praten met een heleboel mensen en kennis te maken met sommigen die ik nog nooit en Aat erg lang geleden gezien had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s