Drukke week

We hebben een drukke week achter de rug, eerst was Derk uit München een paar dagen hier. Zaterdag ging de versnellingsbak van de auto kapot, het bleek te duur om hem nog te laten repareren dus moesten we op zoek naar een andere. Dat is gelukt, we hebben vanmiddag een nieuwe (nou ja, tweedehands) gekocht en kunnen hem dinsdagavond ophalen. Vanwege het slechte weer konden we niet veel in de tuin doen en daarom heeft Aat eindelijk de muur van de keuken geverfd.

Dat wilde ik al heel lang en we hadden de verf al van voor de Kerst in huis, maar het was er nog niet van gekomen.

Nu kon gelijk de magnetische messenhouder aan de muur, die Aat voor zijn verjaardag had gekregen.

 

Vanmiddag waren we in Ooltgensplaat waar de laatste bordjes van de eerste fase van het wandelroutenetwerk G-O werden bevestigd. Als proefwandelaar hadden wij ook een uitnodiging gekregen. Na het officiële gedeelte kregen we een lekkere lunch in het oude Raadhuis van Ooltgensplaat en daarna was er nog een historische wandeling onder leiding van een gids. Wat had ik een spijt dat ik mijn winterjas niet aan had, het was echt gruwelijk koud! Gelukkig was er nog een afsluiting in Proeverij 13 met koffie en appeltaart en daar was het heerlijk warm. Hier staan de gedeputeerde, burgemeester en wethouder die zojuist de bordjes hebben bevestigd. Al met al was het een gezellige middag, nu op naar de volgende fase.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s