Opening tentoonstelling

Vanmiddag was de opening van onze tentoonstelling in de toren van Goedereede. Ondanks de ijzige kou in de toren was het erg gezellig met een hapje en een drankje en diverse toespraken. Het is weer een mooie tentoonstelling geworden met als titel “teken aan de wand” en het thema deze keer was graffiti. Hier hangt mijn quilt:

Alle quilts zijn dezelfde maat (105 x 130 cm) en zijn op verschillende hoogtes doorgesneden, sommige op 30 cm van boven, andere op 30 cm van onder en de rest precies doormidden. De boven- en onderquilts zijn met buisjes en draden verbonden, zelf heb ik de letters door laten lopen over de tussenruimte van 5 cm.

Omdat ik vandaag jarig ben kreeg ik tot mijn verrassing een leuk boeketje aangeboden.

Volgende week vier ik mijn verjaardag pas met familie en vrienden, maar vanavond zijn Aat en ik lekker uit eten geweest.

2 gedachtes over “Opening tentoonstelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s