Een klein berichtje

in de krant. Hoe vaak lees je het niet: dodelijk ongeval. Je leest het, soms sta je er even bij stil en gaat weer verder met wat je aan het doen was. Totdat het heel dichtbij komt, dan kan je nergens anders meer aan denken. Afgelopen maandag kwam een zus van Aat om het leven bij een auto-ongeluk op de N57. Ze was nog maar 66 jaar en leidde een actief leven, totdat een fout van een tegenligger overal een eind aan maakte. Zaterdag is de crematie.

3 gedachtes over “Een klein berichtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s