Rondje Goeree

Omdat er vandaag geen wandeling in de buurt was hebben we de ochtend gebruikt om boodschappen te doen en koekjes te bakken en vanmiddag zijn we bij Goedereede wezen wandelen, heen over de weg en terug over het strand. We hadden het beter andersom kunnen doen want terug hadden we wind tegen, maar gelukkig scheen het zonnetje en was het goed te doen.

We hadden de auto bij de ingang van de Kwade Hoek gezet en zijn eerst naar Goedereede gelopen.

Voordat we het strand opliepen hebben we nog een poosje op een bankje uit de wind en  in de zon gezeten, heerlijk!

 

 

Op het strand was bijna niemand, we konden niet door de duinen lopen vanwege het broedseizoen, dus liepen we in de volle wind.

Toen we weer thuis waren moesten de koekjes natuurlijk geproefd worden. Ze zijn lekker geworden, koekjes zonder suiker maar met ahornsiroop volgens dit recept. Het deeg was wel erg kleverig zodat de koekjes bij mij niet zo mooi rond geworden zijn maar dat doet niets af aan de smaak. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s