Paasweekend

1e Paasdag was het nog steeds erg koud en na de kerk ben ik eigenlijk niet meer buiten geweest, lekker wat zitten lezen, handwerken en uitgebreid gekookt. 2e Paasdag zijn we naar de verjaardag van schoonzus Margriet geweest in Emmen, een lange rit, maar leuk om hun nieuwe huis te zien en het was erg gezellig. Hun zoon Arien heeft net een nieuwe ijssalon in Coevorden geopend en bij het toetje konden we kiezen uit 3 heerlijke ijstaarten. Jammer dat het voor ons te ver rijden is om even een ijsje te halen, bijna 300 km!

Voor Margriet had ik een kaart gemaakt met transferverf, onder de verf had ik een stukje van een taartrand gelegd en daarna de vorm geaccentueerd met garen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s