Kees Knappers Boswandeltocht

Vandaag hebben we 25 km rond Rucphen gelopen. Alhoewel het volgens de kalender lente moet zijn was het bijna de hele dag 1 graad boven nul, op het laatst hadden we zelfs sneeuw! Gelukkig was het een mooie tocht en doordat we vaak door het bos liepen hadden we weinig last van de harde wind. 

Hier zie je dat het ijs op de plassen lag. We begonnen bij “de Posthoorn” in Rucphen en de eerste stop was in Schijf, bij d’n Hogen Dries. We hadden er toen nog maar 5 km opzitten dus zijn daar maar doorgelopen. 

 

De volgende rust was pas na 10 km en weer bij d’n Hogen Dries, toen was het een stuk drukker, maar gelukkig konden we nog een plaatsje vinden om een kopje thee te drinken en een boterhammetje te eten.

Er waren een heleboel verschillende afstanden en in totaal liepen er 480 mensen, best veel voor zo’n koude dag.

5 km verder was er een wagenrust waar je soep kon krijgen, koek of krentenbrood. Omdat het buiten was zijn we maar niet te lang blijven zitten.

Vanaf de wagenrust begon het te sneeuwen, gelukkig niet erg hard en 5 km verder waren we weer bij “de Posthoorn”. Omdat we vlakbij Roosendaal waren zijn we nog even langsgegaan bij broer Ben en Carin voor een kopje thee.

Al met al viel de kou ons reuze mee, vooral ook doordat we meestal door het bos liepen, maar toch hoop ik dat het volgende week echt lenteweer is.

Als je goed kijkt zie je de sneeuwvlokjes op deze foto: 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s