De bies zit erom

De quilt voor bij de bank is klaar na een paar uur tegenzomen van de bies. De afmeting is 117 x 172 cm, dus dat was bijna 6 meter met de hand, misschien de volgende keer toch maar machinaal proberen. De quilt is voor als iemand koude voeten krijgt, al zal dat hier niet snel gebeuren met vloerverwarming, maar je kan er ook lekker onderkruipen op de bank. De grijze stof met sterretjes voor de achterkant heb ik op de markt gekocht.

Een gedachte over “De bies zit erom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s