winterserie-wandeltocht Breda

Gisteren hebben we de 4e winterserie-wandeltocht rond Breda gelopen. We kozen voor de 25 km die in werkelijkheid 28 km was, gelukkig wisten we dat al van tevoren zodat we ons daarop konden instellen, als je het aan het eind pas hoort valt het altijd tegen. Het was een mooie tocht, goed gepijld en beschreven, het was niet koud maar het zonnetje liet helaas verstek gaan. Ik heb daarom ook niet veel foto’s gemaakt, we liepen veel door het bos en dan worden het allemaal van die sombere foto’s. Even voor half 10 begonnen we en kwart voor 3 waren we weer bij het startlokaal. ’s Avonds waren Yvonne en Martijn hier en hebben we gesmuld van een heerlijke pompoensoep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s