Etiket

Vanmiddag moeten we de quilts voor de komende tentoonstelling inleveren om foto’s van te laten maken, kom ik er gisteren achter dat er  nog geen etiket op zit. Gauw Marianne gebeld en gelukkig had ze tijd om een etiket te maken, hij zit er net op tijd op!

Nog even geduld, de tentoonstelling begint pas eind april.

 

2 gedachtes over “Etiket

  1. cobi van der en5

    Janny sinds kort heb ik een tablet en volg ik je hobbyblog, ik vind het heel leuk om te zien wat je allemaal doet. Wandelen ook een van onze hobby’s, koken en natuurlijk je quilten. Ik geniet er iedere keer weer van. Cobi.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s