Snerttocht Melissant

Vandaag met Aat en Lennert de 25 km snerttocht rond Melissant gelopen. Het was niet zo zonnig, maar gelukkig wel een stuk warmer dan vorig jaar, toen begonnen we met min 11 graden. Het was weer de eerste keer sinds lange tijd dat ik met een georganiseerde wandeltocht meedeed en ik zag weer veel bekenden. Mijn achillespees heeft zich prima gehouden, dus al dat oefenen en rusten is niet voor niets geweest. De tocht voerde o.a. langs het Dirkslandse Sas, de Slikken van Flakkee en de golfbaan van Melissant en eindigde bij de voetbalkantine waar we een lekker kopje snert kregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s