Etentje

Het etentje met de broers en zussen afgelopen zaterdag was bijzonder geslaagd, jammer dat er een paar af moesten zeggen wegens ziekte. Het thema was dit keer Chinees-Indisch en de koks waren Marianne, Lia, Arie en ik. Marianne had pas een kookworkshop gevolgd en laat hier zien hoe je met een groot mes knoflook hakt, gelukkig sneed ze niet in haar vingers.

Hier staan al heel wat pannetjes op het vuur:

We hadden de volgende gerechten:

Chinese tomatensoep en Oosterse kippensoep als voorafje, daarna nasi en witte rijst met kipsaté en pindasaus, kippenpootjes, rendang van rundvlees, chow mein, pangasius in (zeer!) pittige saus, sambal goreng van boontjes, eieren in tomatensaus en als toetje allerlei soorten ijs.

Het was enorm gezellig om zo met elkaar te eten en kletsen.

Een gedeelte van alle gerechten zie je hier op tafel staan.

Marianne had voor alle dames een gastendoekje geborduurd, deze heb ik gekozen.

In de tussentijd was het enorm gaan sneeuwen, maar gelukkig is iedereen weer veilig thuisgekomen.

Gisteren zijn we naar de fiets- en wandelbeurs in de Rai in Amsterdam geweest waar we weer heel veel leuke ideeën op wandelgebied opgedaan hebben, je zou eigenlijk altijd vakantie moeten hebben! Van al dat slenteren werden we behoorlijk moe, maar daarna konden we lekker uitrusten bij vrienden die heerlijk voor ons gekookt hebben.

2 gedachtes over “Etentje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s