Ook in Thailand

wordt gequilt. Zoon Derk is net terug in München waar hij woont na een rondreis door Thailand op de fiets. In Phang Nga kwam hij in een hotelletje waar de bazin zat te quilten, ze haalt patronen van internet, vooral van tassen. Natuurlijk heeft Derk haar gelijk mijn weblog laten zien, wat ze erg leuk vond. 

Het was voor hem weer wel even wennen in de winterse sneeuw, hij heeft het zo naar z’n zin gehad dat hij nu al zit te plannen voor volgend jaar, maar eerst moet er weer wat verdiend worden. Jammer dat hij voorlopig niet naar Nederland komt, maar hij heeft een heel reisverslag met foto’s per e-mail verstuurd.

Een gedachte over “Ook in Thailand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s