Vakantie

Heerlijk, fijn twee weken vakantie voor de boeg! De afgelopen week heb ik heel veel extra gewerkt en ben ik verder bijna nergens aan toe gekomen. Ik heb dit jaar niet eens zelf kerstkaarten gemaakt. Vorige week was ik nog van plan wat cadeautjes zelf te maken, maar het zal er waarschijnlijk wel bij 1 blijven, die moet ik dit weekend nog afmaken.

Het is elk jaar hetzelfde, zo’n laatste week op het werk, je zou denken dat er geen dagen meer komen, alles moet af voor de vakantie. Maar goed, ik werk gelukkig met plezier en er staat ook wat tegenover.

Aat is naar Breda voor een 40 km wandeling en ik heb vanmorgen met Marianne een rondje van 1 uur gedaan, gelukkig ging het nu wel wat beter. Jammer dat het de hele tijd regent, want ik moet ook nog boodschappen doen voor het weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s