Opening pand 58

Gisteravond zijn we naar de officiële opening van Pand 58 in Brielle geweest. In 1 pand zitten 5 verschillende winkeltjes, damesmode, mannenmode, mannencadeaus, bloemwerk en helemaal achterin heeft schoonzus Paula haar beautysalon INzee. Het zag er gezellig uit, overal bloemen, drinken en lekkere hapjes. Paula heeft haar salon INzee genoemd omdat ze de producten van Biomaris gebruikt, die werkt met ingrediënten uit zee en omdat ze het leuk vindt als je met haar in zee gaat. Ik had een toepasselijke kaart gemaakt, die wel een beetje groot uitgevallen is. Eerst strookjes gescheurd en die op een ondergrond genaaid, daarna tule eroverheen en nogmaals doorgestikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s