Appeltaart

Vrijdag had ik zin om iets te bakken voor het weekend en het werd deze appeltaart met meringue.

Ik heb hem van het weblog van Caroline,  waar ik al veel lekkere recepten vandaan heb. Hier kan je het recept van de appeltaart vinden, of eigenlijk appelcake. Hij is erg zoet, maar zo ontzettend lekker! Om mezelf te beschermen heb ik het restant maandag maar met Aat meegegeven naar zijn werk, anders zou ik er van blijven eten. De rest van de week probeer ik zo min mogelijk suiker te eten, dat wordt dus etiketten lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s