De laatste nacht

Van zaterdag op zondag hebben we gelogeerd in een chambre d’hôtes in Rosnay, een klein plaatsje vlakbij Reims. De gastvrouw was tevens burgemeester van het dorpje, met maar liefst 321 inwoners. Dit is de achterkant van het huis, wij sliepen links boven.

Het huis was prachtig gerenoveerd met 3 mooie gastenkamers, het zag er allemaal nog erg nieuw uit. 

’s Avonds hebben we er gegeten met de andere gasten, 4 Belgen uit Brussel. We kregen een fantastisch vijfgangendiner, als hoofdgerecht hadden we kalfswangen, echt heel erg lekker en na de kaas een heerlijke crumble met bramen en perziken met wat ijs. Natuurlijk hadden we eerst al een glaasje champagne op, we zaten tenslotte in de champagnestreek! Na dit heerlijke maal konden we geen pap meer zeggen, maar gelukkig konden we daarna zo ons bed in rollen. Zondagmiddag om 3 uur waren we weer thuis, wat toch ook altijd weer fijn is. Natuurlijk weer met allerlei franse heerlijkheden, voor de kinderen en voor onszelf: 

 

Een gedachte over “De laatste nacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s