Leuke post

Vandaag bracht de post een grote envelop met lapjes uit Amerika. Deze mooie stapel heb ik gekocht bij Pink Chalk Fabrics. Ik had ze 16 januari besteld, 21 januari kreeg ik bericht dat ze verzonden waren en vandaag heb ik ze in huis.

Deze kaart maakte ik afgelopen week met reverse appliqué. Een zelfgeverfd lapje met allerlei kleurtjes onder een effen lapje en met een fijn schaartje het patroontje uitknippen, daarna machinaal doorgequilt.

Een gedachte over “Leuke post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s