De berg

Omdat Aat zaterdag een afspraak had zijn we niet wezen wandelen. Zondagmiddag zijn we eindelijk de “berg” eens op geweest die aan de andere kant van de weg ligt. Na maanden heen en weer gerij van talloze tractoren met wagens met grond is een berg gevormd. Deze is ingezaaid met gras en nu kan je er vanaf 2 kanten via een bruggetje naar toe. 

Het was de bedoeling dat er een hele wijk gebouwd werd met daarachter een park met de berg, maar vanwege de economische crisis gaat het hele bouwen voorlopig niet door. Nu ligt de berg daar een beetje eenzaam, maar vanaf de top heb je wel een prachtig uitzicht.Het is op de foto niet goed te zien, maar ik zag zelfs de Haringvlietdam liggen.Dat er zondagmiddag veel wind stond is goed aan de boompjes te zien! Je kan de berg via haarspeldbochten oplopen en aan de andere kant kan je er via een trap weer af.

Een gedachte over “De berg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s