Pannenkoekentocht Huijbergen

Zaterdag hebben we de pannenkoekentocht rond Huijbergen gelopen. Wat begon als een gezellige tocht eindigde in een drama. We liepen de tocht met zijn zessen en enkele kilometers voor de finish kreeg 1 van onze wandelvrienden een hartstilstand. Gelukkig waren er direct mensen bij die konden reanimeren totdat de ambulance kwam. Hij ligt nu in het ziekenhuis in Antwerpen waar hij nog steeds aan de beademing ligt. Het is afwachten hoe het verder zal verlopen. We wensen hem en zijn vrouw veel sterkte toe en hopen op een goede afloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s