1e winterserie-wandeltocht Breda

Zaterdag hebben we 25 km bij Breda gelopen. De tocht liep voor een groot deel door het bos en gelukkig weinig over asfalt. Na de regen van vorige week was het zaterdag een prachtige dag, de zon liet zich regelmatig zien. Onderweg was er 2 x een rust, bij de 1e kreeg je gratis koffie of thee en later in de tocht stonden vrijwilligers met gratis appels. Je moest af en toe wel goed opletten, want de bepijling was niet overal even goed en in het bos lijken alle bomen op elkaar, maar gelukkig zijn we helemaal goed gelopen. Op de foto’s een indruk van wat we allemaal zagen onderweg, o.a. leuke kabouterpaaltjes in het bos, een boom vol kwetterende vogels en blubber, veel blubber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s