Sinterklaastocht Putte

Vandaag hadden de Wandelende Krabben de Sinterklaastocht in Putte georganiseerd. Onderweg met de auto hadden we nog wat last van de mist maar later klaarde het gelukkig helemaal op. Het werd zelfs behoorlijk warm en bij de laatste rust hebben we nog lekker buiten in het zonnetje gezeten. Sinterklaas hebben we helaas niet gezien, die vond het zeker te warm. De tocht was prima gepijld en liep voornamelijk door het bos, weinig asfalt dus deze keer. We begonnen en eindigden bij Van Niftrik en onderweg waren 3 rusten, prima verzorgd. Ik heb bijna geen last meer gehad van mijn achillespees, dus ik krijg nu toch wel hoop dat het helemaal goed komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s