Leuke sneeuwlapjes

Zaterdag had ik nog wat lapjes onder de sneeuw gezet en gisteren heb ik ze na een paar uurtjes in de rijstkoker, allemaal uitgespoeld en gestreken. Ik had nu wat verfpoeder erop gedaan, ongeveer 1 theelepeltje per fat quarter met overal 1 mespuntje onyx erbij, bij twee potjes heb ik er verfoplossing over gegoten. Eerst was ik bang dat de verf niet overal zou komen, omdat ik de poeder alleen in het midden had gedaan, maar dat viel reuze mee. Er zijn weer mooie patronen ontstaan. Voor de laatste twee lapjes had ik het lekwater gebruikt.

Een gedachte over “Leuke sneeuwlapjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s