70.900 stappen

heb ik gisteren gelopen en daarmee dus de Halve Omloop van 55 km gehaald! Pfff, wat een tocht, het was geweldig, vooral de eerste 45 km gingen prima! We begonnen in Port Zélande ’s morgens om 5 over 7 en 5 voor half 6 waren we in Ooltgensplaat.  De verzorging onderweg was fantastisch, genoeg te eten en te drinken. We waren met 17 personen van het team Flakkee Hypotheken, waarvan er jammer genoeg 1 na 35 km is uitgevallen. De laatste 10 km kreeg ik last van een grote blaar en ook sloeg de vermoeidheid toe. Vooral de laatste 5 km werd het erg warm, daarvoor liepen we steeds in de wind die voor verkoeling zorgde, maar dat was nu niet meer het geval. Vanaf 10 km voor het eind stond er om de km een bordje met het aantal km’s wat je nog moest lopen, het leek wel of de afstand tussen die bordjes steeds groter werd! Als je me vlak na de finish gevraagd had of ik het nog eens zou doen had ik gezegd: nooit meer, maar vandaag denk ik daar al anders over, dus wie weet… Maar de hele Omloop zou ik nooit doen, ik heb diep respect voor de mensen die dat wel kunnen!

Onderweg kwam Rosanne langs en later ook Martijn en Yvonne, die hebben nog wat foto ’s gemaakt, ik zal er binnenkort een paar plaatsen.

2 gedachtes over “70.900 stappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s