Letters

Voor een nieuw project ben ik bezig met letters in verschillende technieken. Ik knip ze uit met vlisofix op de achterkant, ik knip ze uit freezerpaper om ze met verf op de stof over te brengen of ik maak ze met de naaimachine. Ik kan er helaas niet veel van laten zien, want het wordt ook voor de tentoonstelling van volgend jaar. De achtergrondstof vond ik te licht, dus die heb ik een tijdje in de thee gelegd.

Een gedachte over “Letters

 1. Heerlijk Janny dat je alweer zo lekker bezig bent.
  Neem volgende week contact op.
  Veel succes zaterdag voor jullie beiden.
  Hoor de verhalen wel.
  Ben vandaag ook toevallig naar het keltische alfabet op zoek geweest, best ingewikkeld.
  Groet Kok

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s