Kastelen en kathedralen

In Schotland zijn heel veel kastelen en ruïnes van kastelen, we hebben kasteel Glammis bezocht maar we hadden niet zoveel zin om binnen te kijken, er was een prachtig park bij met verschillende tuinen waar we lekker gewandeld hebben.

De volgende dag hebben we in Dunkeld een oude kathedraal bezocht en daarna een prachtige wandeling gemaakt langs de rivieren Tay en Braan.
Er zijn overal wandelingen uitgezet met bordjes of gekleurde paaltjes en bij de VVV zijn ook allerlei route’s verkrijgbaar. Het is opvallend dat je bijna nooit iemand tegenkomt, alleen in de buurt van een attractie of een dorpje zie je ineens mensen. Dit is de rivier Tay vanaf de brug in Dunkeld:Tijdens de wandeling kwamen we bij Ossian’s Hall, dit is een klein gebouwtje vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de watervallen van de rivier Braan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s