We zijn weer thuis

Vanmorgen zijn we weer thuisgekomen van onze vakantie in Schotland. Zodra alle foto’s op de computer staan zal ik de komende week wat foto’s plaatsen met een korte beschrijving. We hebben heerlijk wandelweer gehad, praktisch geen regen, maar we hebben niet veel buiten kunnen zitten, daar was het net te fris voor.

Ik had nog wel wat quiltwerk meegenomen, maar heb het niet eens uit de tas gehaald. We waren meestal de hele dag op stap en ’s avonds heb ik lekker zitten lezen en puzzelen. Gelukkig heb ik deze hele week nog vakantie en hoop ik de quiltdraad weer op te pakken. Eerst alle vuile was wegwerken, de eerste was hangt alweer aan de lijn, de post en emails lezen enz. Vanavond maar lekker vroeg naar bed, want vannacht op de boot lukte het niet zo best!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s