Vlissingen

Zaterdag hebben we een wandeltocht gemaakt van Vlissingen naar Westkapelle en weer terug, totaal 33 km. Heen liepen we over het strand waar een flinke wind stond zodat we graag onze jas aanhielden, maar op de terugweg liepen we heerlijk beschut. Wel een heel verschil in temperatuur met vorige week, maar dit was beter uit te houden. Jammer dat de routebeschrijving erg summier was, vaak wisten we niet of we wel helemaal goed liepen, er waren wel controleposten, maar nergens kreeg je water of iets anders zoals op Tholen. Gelukkig waren er volop strandpaviljoens om zelf wat te kopen. Hier een kleine impressie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s