Vorderingen

De zwart-wit-rode quilt vordert gestaag, ik heb inmiddels 24 blokken af. Het grootste blok is 34 cm breed, als ik alle blokken nu op 40 x 40 breng met effen rood en ik maak 30 blokken, dan wordt de quilt 200 x 240 cm, er zit dan geen rand om.  Dat lijkt me vrij groot, misschien moeten de blokken wat kleiner gemaakt worden, eerst maar eens navragen hoe groot Martijn hem wil hebben. Ik kan natuurlijk ook wat minder blokken maken en er dan nog een brede rand om zetten. imgp4944imgp4946

2 gedachtes over “Vorderingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s