Janny’s hobbylog


Tentoonstelling Leiden

Geplaatst op 11 september, 2011 door janny

Gisteren ben ik naar de tentoonstelling van het Quiltersgilde in de Pieterskerk in Leiden geweest. We konden meerijden met een bus met Zeeuwse quiltsters, lekker ontspannen, alleen de terugreis begon wat later dan gepland. We zouden 4 uur uit Leiden vertrekken, maar doordat de bus vast zat op een parkeerterrein door een ongelukkig geparkeerde auto konden we pas ruim een uur later vertrekken. Gelukkig was het mooi weer en konden we lekker napraten over alles wat we gezien hadden. Het was weer een mooie tentoonstelling met heel diverse werkstukken. ┬áDe tentoonstelling duurt nog t/m 14 september. Ik zal geen foto’s van de quilts plaatsen, alleen wat detailfoto’s. De laatste twee zijn trouwens genomen in museum het Leids Wevershuis, waar een overzichtstentoonstelling was van het werk van Cherilyn Martin, ook heel bijzonder, het pand zelf trouwens ook waar het gezellig druk was i.v.m. open monumentendag. Na thuiskomst kon ik gelijk door naar een feestje bij broer Maarten en schoonzus Karin die dit jaar 25 jaar getrouwd waren en allebei 50 waren geworden, waar we van een heerlijke barbecue konden genieten, fijn dat ik niet meer hoefde te koken na zo’n lange dag.

 

1 op “Tentoonstelling Leiden”

  1. Martijn zegt:

    Beviel het wel in Leiden? Kom je weer precies langs als ik er niet ben.

    Groetjes uit Leipzig.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven