Janny’s hobbylog


Stemmen

Geplaatst op 23 september, 2011 door janny

Bij Quilting Bloggers kan je een foto van een quiltje volgens een bepaald thema insturen waarbij je een prijs kan winnen als je de meeste stemmen hebt. Ik zou het leuk vinden als jullie op mij stemmen, dat kan hier: http://quiltinggallery.com/2011/09/23/vote-now-table-runners/  Deze keer is het thema tafellopers, even naar beneden scrollen, dan kom je me vanzelf tegen.

Vandaag is het 34 jaar geleden dat we getrouwd zijn, het was toen ongeveer net zulk mooi weer als vandaag. We zijn toen met z’n tweetjes begonnen en nu zijn we ook alweer enkele jaren met z’n tweetjes, nadat onze kinderen allemaal uitgevlogen zijn. In het begin was dat best even lastig na al die drukke jaren maar inmiddels zijn we er aardig aan gewend en hebben we de tijd om veel samen te doen.

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven