Janny’s hobbylog


Weer wat groter

Geplaatst op 04 juli, 2011 door janny

Het quiltje is weer wat groter geworden, ik denk dat het nu niet veel groter meer wordt. 

We hadden een gezellig weekend met veel familie. Aat was zaterdag eerst nog 30 km wezen lopen bij Oudenbosch, ik ben nog maar niet meegegaan, wel heb ik gistermiddag nog een stukje gelopen, heen en weer naar het Havenhoofd en dat ging prima.

Daarna konden we nog lekker buiten in het zonnetje zitten voordat we gingen eten. Ik had koude avocadosoep gemaakt met garnalen, daarna rijst met spinazie en kerstomaatjes en varkenshaas met een dip van yoghurt met garam masala en als toetje hadden we mascarpone met fruit. Hiervoor ongeveer 150 gram mascarpone (we waren met 4 personen) mengen met het sap van een sinaasappel en een klein beetje suiker. Eerst wat fruit op de bodem van een glazen schaaltje, in dit geval had ik aardbeien en frambozen, daarop de mascarpone en bovenop weer wat fruit. Een calorierijk maar wel lekker toetje!

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven