Janny’s hobbylog


Quilts Goedereede

Geplaatst op 17 juli, 2011 door janny

Toen we gisteren toch in Goedereede waren zijn we natuurlijk gelijk even in de toren wezen kijken, waar ik wat lootjes heb gekocht, zie voor informatie mijn berichtje van 30 april. De tentoonstelling loopt gelukkig goed, dat zal ook wel te maken hebben met het weer, als het geen strandweer is zoeken de toeristen toch iets anders om te doen. Alleen afgelopen donderdag was het zelfs voor een museumbezoek te slecht weer, hier een plaatje van onze tuin en van de straat voor: 

De vijver zou er bijna van overlopen.

 

 

 

 

 

Tot slot nog een foto van een deel van de tentoonstelling, hij duurt nog tot en met 13 augustus, dus als je in de buurt bent…. Goedereede is trouwens een leuk stadje om te bezoeken met Ouddorp vlakbij.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven