Janny’s hobbylog


Eigenaardig

Geplaatst op 19 juli, 2011 door janny

Tijdens het naaien doet zich soms iets eigenaardigs voor, de machine naait door terwijl ik mijn voet van het pedaal afhaal. Als ik aan het eind ben, zoals hier is dat niet zo erg: 

Maar als ik midden in de quilt wil keren en hij naait te ver door is dat wel storend: 

Soms maar twee steekjes, maar soms ook blijft hij maar doorgaan terwijl ik hard hohoho zit te roepen, maar dat helpt helaas niet. Een tijdje geleden had ik het ook al, maar bij het onderhoud konden ze niets ontdekken, maar de laatste tijd gebeurt het weer steeds vaker, lastig.

3 op “Eigenaardig”

 1. Mariannr zegt:

  ja, ik weet nog van iemand die riep hohoho, maar het kwam toch.:-)

 2. Yoo Mi zegt:

  Hoi Janny,
  Ik heb hetzelfde probleem. Als ik mijn pedaal eraf haal, blijft de machine maar doorgaan. Is bij jou het probleem uiteindelijk verholpen? Ik heb mijn machine al verschillende keren weggebracht, maar de reparateur kon niets vinden. Misschien heb je een tip?
  Groetjes Yoo Mi

 3. Netty zegt:

  Ik heb ook dat probleem.
  Ik ben ook heel erg nieuwschierig of jullie inmiddels een oplossing hebben gevonden. Ik heb er ook vaak last van.De monteur kon er ook niets aan vinden. Het is soms een tijdje goed en dan begint het weer. Nu doet hij het continu en ook soms vol gas. Ook staat er op het scherm een plaatje dat ik mijn voet van het pedaal moet halen. De machine doet nu helemaal niets meer.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven