Janny’s hobbylog


Nieuwe plantjes

Geplaatst op 22 mei, 2011 door janny

Omdat ik nogal last heb van mijn achillespees zijn we gisteren niet weggeweest voor een lange tocht. In plaats daarvan hebben we nieuwe plantjes gekocht en zijn lekker aan het werk geweest in de tuin. 

Er zitten zoveel vruchtjes aan de pruim dat ik deze moest uitdunnen,

 

het lijken zo net olijven.

 

Het was heerlijk weer en omdat Aat jarig was hebben we een lekker feestmaaltje gemaakt wat we buiten konden opeten.

Als voorgerecht hadden we een salade met geitenkaas, appel en koekjes van Parmezaanse kaas, daarna een eenvoudige spaghetti met kerstomaatjes en basilicum en als toetje gebakken perziken met dessertwijn en een laagje van cakekruimels met boter. Alle recepten kwamen van Donna Hay.

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven