Janny’s hobbylog


La Palma

Geplaatst op 29 maart, 2011 door janny

Gisteravond laat zijn we weer teruggekomen van een heerlijk weekje in de zon op La Palma met Lia en Arie. We hebben lekker in de zon gezeten, gewandeld, geklommen, vulkanen bekeken, het bananenmuseum bezocht, in de sneeuw gestaan, heerlijk gegeten, kortom echt vakantie gevierd. Intussen heb ik vanmorgen weer al gewerkt en hangt de eerste was al buiten.

Hieronder een impressie van La Palma, het landschap is zeer divers, als je een paar km verder rijdt is de begroeiing weer heel anders. Op het hoogste punt, 2426 meter, stonden we in de sneeuw bij het Observatorium waar we een indrukwekkend uitzicht hadden. Door op de foto’s te klikken kan je ze vergroten.

1 op “La Palma”

  1. Rosanne zegt:

    Mooi hoor! Dat zullen wel vermoeiende tochtjes zijn geweest. En met je blote benen in de sneeuw, da’s ook wel apart 🙂Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven