Janny’s hobbylog


Wandeltocht vanuit Doesburg

Geplaatst op 10 oktober, 2021 door janny

Gisteren bleven we dicht bij huis, we combineerden een stuk van het Graafschapspad met een dagwandeling vanuit Doesburg en kwamen zo aan 17,5 km. In het begin was het nog behoorlijk fris en wat mistig, maar al snel kwam de zon tevoorschijn en werd het heerlijk warm. Deze bladeren waren al prachtig verkleurd. Het eerste stukje ging langs het Zwarte Schaar en daarna liepen we richting Achterdrempt, toen door het Heekenbroek om vlak voor Hummelo af te slaan naar Hoog-Keppel.

Bij het kerkje van Hoog-Keppel hebben we heerlijk in het zonnetje ons brood zitten eten en we zijn ook nog even binnen geweest om een kleine expositie te bekijken: Kunst door de brievenbus. Vervolgens liepen we naar Drempt en via de stadswallen kwamen we weer in het centrum van Doesburg uit.

 

 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven