Janny’s hobbylog


Aanrechtje met spoelbak

Geplaatst op 05 oktober, 2021 door janny

In ons huis in Middelharnis hadden we zo’n handig aanrechtje met spoelbak uit 1 stuk van Ikea, daar kon ik altijd mijn lapjes verven. Helaas hebben we het daar laten staan en nu is het niet meer te koop. We hebben er wat moeite voor moeten doen, maar vanaf vandaag kan ik weer gaan verven in de bijkeuken. Bij dezelfde bouwmarkt waar we de werkbladen voor boven hadden gekocht hebben we een werkblad voor de  bijkeuken gekocht en daar hebben ze netjes een spoelbak van Ikea erin geplaatst en de kraan die we bij de bouwmarkt gekocht hebben heeft de installateur vanochtend aangesloten.

We hadden nog wat ondiepe kastjes staan, die heeft Aat er boven gehangen, ideaal voor de verfpotjes e.d.  De bakken kunnen onder het blad.

2 op “Aanrechtje met spoelbak”

  1. miekequilt zegt:

    Wat superhandig Janny. Fijn dat die mensen zo met jullie meedenken en die klusjes voor jullie. Zelf stofverven is heel leuk om te doen.

  2. Marthy zegt:

    Lijkt me heerlijk, kan je lekker knoeien want dit doe je niet graag in je keuken.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven