Janny’s hobbylog


Half en half Uitdaging

Geplaatst op 17 september, 2021 door janny

Begin dit jaar deed ik mee aan de half en half uitdaging van het Quiltersgilde. Je moest dan een foto opsturen naar het Quiltersgilde en werd gekoppeld aan iemand anders die ook een foto opstuurde. Allebei maakte je een quiltje n.a.v. de helft van de foto’s. Ik heb een foto gebruikt die ik tijdens onze vakantie in Italië gemaakt had. Wie schetst mijn verbazing toen ik de naam van mijn quiltmaatje doorkreeg, het was iemand van mijn vorige quiltgroep, toen ik nog in Middelharnis woonde! Evelyn maakte de linkerhelft en ikzelf de rechterhelft. Ik vond het leuk om te doen en ook het contact via e-mail was leuk. Evelyn gebruikte een plaatje van een orchidee, helaas heb ik de oorspronkelijke foto niet, wel een foto van de 2 quiltjes. Deze keer maakte ik de linkerkant en zij de rechterkant. Van 15 tot en met 17 oktober 2021 wordt de tentoonstelling van Miniatuurquilts gehouden tijdens de Patchwork en Quiltdagen in de Broodfabriek te Rijswijk, de quiltjes worden daar geëxposeerd. Ik moet nog wel een tunnel aan de achterkant maken en dan kan ik ze komende week opsturen.

2 op “Half en half Uitdaging”

  1. Marthy zegt:

    Wat prachtig gedaan. Mooi idee om van een foto een quilt te maken.

  2. miekequilt zegt:

    Ik heb al veel leuke quiltjes met dit thema gezien. Die van jou zijn goed gelukt. Altijd spannend, zo’n uitdaging.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven