Janny’s hobbylog


44 jaar getrouwd

Geplaatst op 25 september, 2021 door janny

Afgelopen donderdag was het 44 jaar geleden dat we in het huwelijksbootje stapten, wat lijkt dat lang geleden! We hebben in die 44 jaar lief en leed gedeeld, maar gelukkig meer lief dan leed en we hopen het nog lang zo vol te houden. ‘s Avonds zijn we uit eten gegaan bij Restaurant De Kade. Als voorgerecht hadden we een Doesburgs plankje en het hoofdgerecht was voor mij kogelbiefstuk in madeirasaus en voor Aat gebakken eend met noedels, allemaal even lekker.

Voor een toetje hadden we geen plaats meer, wel voor een kopje koffie en thee.

2 op “44 jaar getrouwd”

  1. miekequilt zegt:

    Gefeliciteerd! Ik wens jullie nog veel leuke, gezellige en gezonde jaren toe.

  2. Marthy zegt:

    Van harte Janny, jullie gaan zeker die vijftig en nog wel meer halen. En wat aten jullie lekker.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven