Janny’s hobbylog


Trage tocht Wichmond

Geplaatst op 28 augustus, 2021 door janny

Vandaag liepen we een vrij korte tocht van 12 km, omdat Aat last heeft van zijn knie en ik van mijn voet. Deze tocht bij Wichmond hadden we al 2x eerder gelopen, maar beide keren in de winter, dus nu zag alles er toch heel anders uit. We liepen door het landgoed Hackfort,  langs de Baakse Beek en staken de Veengoot over en natuurlijk kwamen we langs het kasteel Hackfort. Ondanks dat er regen was voorspeld hebben we het droog gehouden, alleen waaide het flink maar daar hadden we in het bos geen last van. Het was weer een mooie tocht, grotendeels onverhard, hieronder een kleine impressie.

2 op “Trage tocht Wichmond”

  1. miekequilt zegt:

    Jammer dat jullie even zo’n last hebben met lopen.gelukkig is een korte (re) wandeling ook fijn. Veel vlierbloesem, zie ik.

  2. Marthy zegt:

    Wat een mooie tocht. Als ik ooit weer goed kan lopen kom ik een tochtje bij jullie doen.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven